Uitvaartlocaties

Het is al lang niet meer vanzelfsprekend dat een uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie plaatsvindt vanuit de kerk of een uitvaartcentrum. Sterker nog, er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Het café waar de overledene graag kwam, een fijne plek in de natuur, aan het strand of zelfs in eigen huis of tuin. Het kan allemaal. 

 

Naast deze bijzondere locaties, maken wij ook gebruik van de plaatselijke uitvaartcentra.

 

Hieronder enkele voorbeelden.

 

Uitvaartcentrum "Silentium" Vroomshoop

Gelegen aan het Vredesplein te Vroomshoop.

 

Het uitvaartcentrum beschikt over een ruimte voor het houden van een condoleance en/of afscheidsplechtigheid en ook kan er na de uitvaart een koffietafel gehouden worden. 

 

Het opbaren kan in één van de twee familiekamers. U krijgt een sleutel zodat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe lang u bij uw dierbare wilt zijn.


Het Punt Vroomshoop

Het Punt beschikt over diverse ruimtes waar bijvoorbeeld een condoleance, afscheidsdienst en koffietafel gehouden kan worden. 


Paviljoen de Vlegge

Prachtig gelegen aan het water, geschikt voor een afscheid in een informele sfeer.


de Zandstuve

Op een bijzondere locatie, vlak bij de begraafplaats, in een sfeervolle ambiance is een complete herdenkingsdienst mogelijk. Zowel voor een klein gezelschap in een intieme sfeer of voor een groot gezelschap met eveneens een sfeervolle uitstraling.


Werkgebied: Twente, Salland, Twenterand, Vroomshoop, Den Ham, Vriezenveen, Hardenberg, Ommen, Hoogeveen, Wierden, Almelo, Nijverdal, Hellendoorn. Overijssel, Drenthe en Gelderland.