Uitvaartlocaties

Het is al lang niet meer vanzelfsprekend dat een uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie plaatsvindt vanuit de kerk of een uitvaartcentrum. Sterker nog, er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Het café waar de overledene graag kwam, een fijne plek in de natuur, aan het strand of zelfs in eigen huis of tuin. Het kan allemaal. 

 

Hieronder enkele voorbeelden van bijzondere uitvaartlocaties.

 

Het opbaren in een uitvaartcentrum in uw eigen woonplaats is natuurlijk ook mogelijk. Ook beschikken wij over middelen om een thuisopbaring te verzorgen.

 

Het Punt Vroomshoop

Het Punt beschikt over diverse ruimtes waar bijvoorbeeld een condoleance, afscheidsdienst en koffietafel gehouden kan worden. 


Paviljoen de Vlegge

Prachtig gelegen aan het water, geschikt voor een afscheid in een informele sfeer.


de Zandstuve

Op een bijzondere locatie, vlak bij de begraafplaats, in een sfeervolle ambiance is een complete herdenkingsdienst mogelijk. Zowel voor een klein gezelschap in een intieme sfeer of voor een groot gezelschap met eveneens een sfeervolle uitstraling.


Werkgebied: Twente, Salland, Twenterand, Vroomshoop, Den Ham, Vriezenveen, Hardenberg, Ommen, Hoogeveen, Wierden, Almelo, Nijverdal, Hellendoorn. Overijssel, Drenthe en Gelderland.