Bel bij een overlijden naar: 06 200 55 768 - Wij staan dag en nacht voor je klaar.


Over ons

Als uitvaartverzorger ben je betrokken bij iets heel intiems. Je kunt helpen door praktische zaken uit handen te nemen. Ieder overlijden is persoonlijk en weer anders. Dat leerde Louis in zijn ruime ervaring in zowel de uitvaartbranche als in de wijkverpleging. Hij verzorgde veel mensen in hun laatste levensfase en weet hoe belangrijk het is dat hun wensen en die van de naasten zo veel mogelijk meegenomen worden in het afscheid.

 

Oudere mensen kiezen vaak voor het vaste bekende. De “ouderwetse“ manier. Wij bieden bewust een heel breed scala aan diensten aan. Van afscheid nemen met de bekende (kerkelijke) tradities en rituelen tot heel persoonlijke bijzondere uitvaartmomenten die tot in detail met de overledene en zijn naasten zijn doorgenomen. Het is belangrijk te weten wie de persoon was. Hoe hij of zij in het leven stond. Omging met zijn of haar omgeving. We denken dat wij het in die zin anders doen. We gaan naar de mensen toe, laten hen als zij dat willen eerst praten, willen de levensloop kennen als zij daar behoefte aan hebben. Dan pas halen we de koffers en papieren voor de dag. Daar ligt de kracht van ERA.

 

De naam

 

Een era is een tijdsperiode. Een periode die afgesloten wordt. Een periode met herinneringen waar mensen troost uit kunnen putten.

 

Het team

 

Louis Scholten en Rayan Wuite vormen samen het team van Era uitvaartverzorging Vroomshoop. Louis vanuit zijn ervaring in de uitvaartverzorging en wijkverpleging, Rayan verzorgt vooral de praktische kant. Zij maken vanuit hun eigen uitgangspunt iedere uitvaart op maat. Hierbij worden zij ondersteund door Ina Lankhorst en Karin de Boer-Marsman

 

ERA uitvaartverzorging

  

Betrokken, respectvol, aandachtig, zorgzaam, creatief en met gevoel.

Louis Scholten 

Uitvaartverzorger

 

Rayan Wuite 

Uitvaartverzorger


Ina Lankhorst - Stegeman

Uitvaartmedewerkster

Karin de Boer - Marsman

Uitvaartmedewerkster en uitvaartspreekster