Bel bij een overlijden naar: 06 200 55 768 - Wij staan dag en nacht voor je klaar.


Veel gestelde vragen.

ERA bestaat inmiddels enkele jaren. Ons werk wordt gewaardeerd en mensen weten ons te vinden. Dat vinden wij fijn om te horen! In de gesprekken die wij met mensen hebben worden de volgende vragen vaak gesteld:

 

Wij hebben een uitvaartverzekering, kunnen wij dan ook voor jullie kiezen?

 

Ja, dat kan. Bij het plannen en verzorgen van een uitvaart naar uw wens houden wij rekening met uw budget. Het maakt niet uit waar u een uitvaartpolis heeft. Bij een sommen- of kapitaalverzekering wordt de waarde van de polis altijd uitgekeerd. Bij een natura- of dienstenpolis keert de verzekeraar de waarde van het pakket uit. 

Bel bij een overlijden eerst ons, wij nemen dan contact op met de verzekeraar.

 

Wij zijn lid van een uitvaartvereniging, is de vrije keus er dan ook?

 

Ja. Ook als u lid bent van een plaatselijke uitvaartvereniging hebt u de vrijheid om voor ons te kiezen. De pakketwaarde van die vereniging wordt dan aan ons uitgekeerd. De pakketwaarde verschilt per vereniging. Wij houden altijd rekening met uw budget, u bent in de meeste gevallen niet duurder uit dan bij een verzekeraar of vereniging.

 

Jullie hebben geen eigen aula, waar baren jullie op?

 

U bent ook vrij in uw keuze van opbaren. Wij maken gebruik van de aula's en uitvaartcentra in de regio. Voor het opbaren thuis beschikken wij over eigen koelsystemen. Ook kunt u kiezen voor tijdelijke balseming. 

 

Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!