Antoon Heimeriks

Geboren 30 oktober 1943 - Overleden 10 augustus 2022

Commentaren: 30
 • #30

  Homayoun Mehrani (maandag, 22 augustus 2022 10:35)

  Beste Antoon,
  Je was een mens en solider met medemens, je was niet bang en hebt altijd een openhouden gehad. Je was een kleurrijke mens en open voor andere culturen. Je was een fantastische SPV en hulpverlener.
  Dag Antoon, dag goede mens���
  Ik wens nabestaanden vooral Caroline veel sterkte �

 • #29

  Jan Broens en Hilma Assies (dinsdag, 16 augustus 2022 14:35)

  Lieve Carolien,

  Vorige week stuurden wij jullie al een kaart. Toch willen we ook gebruik maken van deze gelegenheid. Gisteren was het afscheid van Antoon. Wat heb je het duidelijk verwoord over hoe jullie relatie begon, hoe jij hem gekend hebt en steeds beter hebt leren kennen.
  Door jou hebben we Antoon leren kennen en net als anderen merkten wij zijn betrokkenheid en zijn manier van luisteren. Het was meer dan luisteren alleen, hij hoorde en zag tussen de regels door. Dat heeft voor mij/ons duidelijkheid gegeven.
  Ik kon mijn stappen nemen. Daarvoor ben ik Antoon altijd zeer erkentelijk geweest en heb het hem ook kenbaar gemaakt.
  Antoon zullen we blijven herinneren als een lieve, behulpzame man die niet te beroerd was om met jou mee te komen en ons te helpen met het schoonmaken van ons nieuwe appartement. Er werd hard gewerkt en het was een gezellige dag. daaraan denken we terug samen met nog vele andere momenten van delen.

  Wij wensen jou en de kinderen nabijheid, liefde van vele mensen en het geduld voor jullie zelf in dit proces van afscheid nemen wat eigenlijk nog maar net begonnen is.
  Liefs!

 • #28

  Gert Hardeman (maandag, 15 augustus 2022 21:54)

  Uit mijn toespraakje in de herinneringsbijeenkomst vanmiddag:

  Een verhaaltje nog, waarvan ik de herkomst niet ken en in mijn eigen bewerking: Een meester maakte met zeven leerlingen een wandeling, terwijl de dauw nog over het land lag. Toen de zon doorbrak, schitterden de druppels. De meester stopte bij een grote dauwdruppel en vroeg: 'Welke kleur heeft de druppel?' 'Rood', zei de eerste leerling. 'Oranje', zei de tweede en zo ging het door tot de zevende de kleur violet noemde. Omdat de leerlingen allemaal zeker waren dat ze het goed zagen, kregen ze bijna ruzie.
  Toen liet de meester hen enkele keren van plaats wisselen. En langzaam drong het tot de leerlingen door dat ze allemaal de waarheid hadden gesproken. De meester zei: 'Hoe je de waarheid ziet, hangt af van de plaats die je in het leven inneemt. Zojuist hebben jullie elk een deel van het licht gevonden en dat voor de volle waarheid aangezien. Laat daarom jullie medepelgrims in vrijheid hun eigen wegen bewandelen, hun eigen plaatsen innemen en hun eigen deel van het licht zien. Jullie hebben alle waarheden nodig, want pas die alle samen laten het werkelijke licht, de volle waarheid zien.'

 • #27

  Therese Schellekens (maandag, 15 augustus 2022)

  Lieve Carolien, allereerst gecondoleerd met het verlies van Antoon. Ik hoop dat je goed terugkijkt op een bijzonder afscheid van een bijzonder mens. Ik heb respect voor de wijze waarop jij over Antoon sprak tijdens de samenkomst. Uit alles bleek hoe groot jouw liefde voor hem was en blijft. Ik wens je de kracht om verder te gaan op je weg.

 • #26

  Harold en Monique (maandag, 15 augustus 2022)

  Achter iedere traan van verdriet schuilt een glimlach van herinnering.
  Bijzondere mensen sterven niet, ze blijven in ons hart.
  Fijn dat we je hebben gekend, Antoon.

  Carolien en kinderen veel sterkte toegewenst

 • #25

  Marie en Bé (maandag, 15 augustus 2022 17:24)

  We hebben Antoon leren kennen als deelnemer van ons koor de Stappester Diekzangers met altijd diepere vragen op het hoe en waarom en met aandacht voor elk koorlid en zijn partner. Nu we afscheid moeten nemen gaan we dat extra missen, maar er zal voor Carolien altijd een plekje blijven binnen de vriendengroep die het koor zo kenmerkt in nagedachtenis aan een bijzonder mens.

 • #24

  Corrie en Hans Kassenberg (maandag, 15 augustus 2022 14:43)

  Lieve Carolien van harte gecondoleerd met het verlies van Antoon. We wisten niet dat hij ziek was en misschien was hij dat ook wel niet. We denken met veel plezier wel eens terug aan jullie bezoekjes hier in Vlissingen. Heel veel sterkte de komende tijd en je bent hier altijd welkom.
  Corrie en Hans

 • #23

  Marjan Andringa (maandag, 15 augustus 2022 12:31)

  Destijds heeft Antoon mij mede aangenomen en ingewerkt bij de Riagg Zwolle vol betrokkenheid. Antoon heeft mij geleerd hoe het vak van SPV uit te oefenen. Hij leerde mij waar nodig af te wijken van de regels en de dingen te zeggen die gezegd moesten worden in het belang van de patiënt, dat vond ik typisch Antoon.
  Ik heb veel goede herinneringen en houdt Antoon graag zo in gedachten!
  Veel sterkte aan familie en vrienden met het gemis .

 • #22

  P. Vega Hernandez& H. Minkes (maandag, 15 augustus 2022 12:21)

  Carolien en familie heel veel sterkte.
  Met oprechte deelnemen
  Patricia en Henk

 • #21

  Aaldert en Jeanet (maandag, 15 augustus 2022 11:40)

  We hebben je helaas veel te kort gekend. Maar de tijd dat we samen waren hebben we genoten. Vooral van het samen eten en natuurlijk de dansavonden. Bedankt Antoon voor de leuke tijd.
  Carolien en familie heel veel sterkte met alles.

 • #20

  P. Vega Hernandez& H. Minkes (maandag, 15 augustus 2022 11:01)

  Rust in vrede Antoon.⚘️

 • #19

  Renger van Lindenberg (maandag, 15 augustus 2022 10:57)

  Beste familie,
  Als organisator van dansavonden heb ik de liefde tussen Antoon en Carolien zien opbloeien. Ook mochten mijn vrouw en ik getuigen zijn van een fantastisch bruiloftsfeest
  In Hardenberg.
  Ik heb Antoon gekend als een rustige verstandige en betrokken mens. Voor Carolien en de andere familieleden veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.
  Met oprechte deelneming:
  Renger en Tonny van Lindenberg.

 • #18

  Arend en Klaasje v der Sluis. (maandag, 15 augustus 2022 10:36)

  Familie van Antoon, gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde.
  Sterkte gewenst in de nog komende moeilijke tijd.  Diekzanger Arend en Klaasje.

 • #17

  Rita Mouwer (maandag, 15 augustus 2022 10:18)

  Dag lieve Antoon,
  Tegelijk de huizen in Meppel gebouwd. Leuke buurman, die geregeld even kwam.Altijd behulpzaam. Daarna de Wijk, gelukkig hielden we contact.Fijn dat Carolien op je pad kwam. Leuke herinneringen. Je kon goed luisteren, zeer belangstellend, handig. Bedankt voor wie je was.we zullen je missen.
  Lieve Carolien hoeveel veel sterkte voor nu en altijd.

 • #16

  Jan en Ineke ter Linde (zondag, 14 augustus 2022 17:17)

  Wij herinneren Antoon als een Lieve vriend
  Altijd een luisterend oor en oprecht belangstellend.
  Met veel mooie herinneringen aan het samen klussen en het vrijwilligerswerk.
  Vanaf 2005, hebben wij veel klussen geklaard, Antoon was o.a een begaafde timmerman.
  Onlangs kwam Antoon samen met Carolien nog op de verjaardag van ons, wat wij heel fijn vonden. Niet wetende dat hij zo ziek was.

  Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

 • #15

  Marijke van Dorp-Hepkema (zondag, 14 augustus 2022 17:07)

  Wat heb ik veel van Antoon geleerd. Toen ik , als beginnend arts crisisdiensten ging doen bij de RIAGG. Hoe om te gaan met de meest kwetsbaren , de mensen die in de war zijn, die niet altijd de gemakkelijkste mensen zijn. Wat kon hij dat goed! Hij was een heel fijne collega , daar bewaar ik heel goede herinneringen aan.
  Familie van Antoon, gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies.

 • #14

  Lysette van Keeken (zondag, 14 augustus 2022 14:27)

  Als, gepensioneerd, secretaresse van Riagg/Dimence heb ik met Antoon gewerkt, wat ik altijd als zeer prettig heb ervaren. Wat ik bijzonder aan hem vond was het feit dat hij je ook zag als persoon, niet alleen als secretaresse. Altijd tijd voor dat persoonlijke praatje. Bijzondere man!! Fijn was het dat ik hem op de afgelopen reünie in juni nog gesproken heb.
  Familie, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 • #13

  Bart Waanders (zondag, 14 augustus 2022 12:48)

  In Antoon had ik een fijne collega. Altijd belangstellend en meedenkend. Zijn zachte stem met een glimlach was innemend.
  Zo wil ik hem graag in mijn herinnering bewaren.
  Voor de familie veel sterkte gewenst bij het verwerken van het verlies van deze liefhebbende man.

 • #12

  Gerrit en Gerrie Bosman (zondag, 14 augustus 2022 12:08)

  Beste Carolien en familie,

  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  Het verraste ons zeer, kortgeleden spraken we elkaar nog zonder het besef dat er zo’n
  ernstig ziektebeeld reeds aanwezig was.

  Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd.

  Groet,
  Gerrit en Gerrie Bosman

 • #11

  Doke Dokman (zondag, 14 augustus 2022 10:58)

  zo kort geleden nog, in juni, spraken wij elkaar, zonder dat ik me realiseerde dat Antoon nog maar zo kort zou leven. Antoon was een bijzondere man. ik ken hem van het werk bij de toenmalige Riagg. Hij was een van die mensen, die haarfijn aanvoelen waar een mens in nood het meest behoefte aan heeft. Regels van organisaties, daar had Antoon niets mee. Hij ging zijn eigen gang, zonder ophef, recht op zijn doel af. Hij heeft daardoor veel mensen bereikt en geholpen die anders volledig buiten de hulpverlening zouden blijven omdat ook zij niet pasten in 'het systeem'
  Ik wens de nabestaanden sterkte bij het het verwerken het verlies van deze bijzondere man.

 • #10

  jan bennink (zaterdag, 13 augustus 2022 13:58)

  1998
  Anton, ex Buurman Doelenstraat 12 Almelo, toen getrouwd met carla Bults van de Kleermaker.
  na 3 jaar onderhandelen met de erven Bults, een 'gemeenschappelijk belang' zoals jij het toen verwoorde. Carla moest mee naar MEPPEL en carla ging mee,
  ( na jouw familie Bults overtuiging binnen 3 maanden!)

  2001 -2011 Wat hadden wij een fijn en goed contact, daarna samen.

  Samen fietsen in de omgeving van Meppel, waar je elk plekje kende op maandag

  2011-2015 Naar de Dansschool/locatie in Ommen , waar je jouw Carolien leerde kennen.
  en dansen dat je kon, menig dame liet je de hele danszaal zien van joke tot Lily.
  2015 Carolien werd weer een zichzelf respekterende vrouw ,ons contact werd bewust minder de afgelopen 7 jaar en door Corona Covid 19, hadden wij geen contact meer.

  Opa werd je door je zaaddonoring en wat was je blij

  ja, Anton wist wat hij wilde, toonde regelmatig wat eigenzinnige trekjes, maar ook voor mij van Onschatbare waarde zoals op je kaart vermeld. voor altijd zolang ik leef.

  Sociaal was je zeker voor mij, "dood gaan is het meest eerlijke op de wereld", wat er is, het geldt voor iedereen nl., maar toch nu vindt ik dat even niet zo!

  10 -08-2022 bedankt voor alles wat je voormij gedaan hebt en betekend in deze jaren.

 • #9

  Roel en Henriëtte Horstra (zaterdag, 13 augustus 2022 11:43)

  Lieve Carolien, wat een enorm groot verdriet is er nu bij jullie in de familie. De ziekte die Antoon volledig in zijn macht had; en dan te komen overlijden. Het zal amper te bevatten zijn.
  Wij gedenken Antoon als een zeer wijze, vriendelijke man met oog voor de medemens.
  Lieve groet, Roel en Henriëtte

 • #8

  Erwin en Paula (zaterdag, 13 augustus 2022 08:52)

  Lieve Carolien en familie, heel veel sterkte met het verlies van Antoon. We denken met warme herinneringen terug aan onze laatste ontmoeting. In onze gedachten zullen we hem herinneren als een buitengewoon vriendelijke en empathische man, met als raakvlak onze gedeelde interesse in de geestelijke gezondheidszorg.

 • #7

  Chris en Agnes. (vrijdag, 12 augustus 2022 23:48)

  Lieve Carolien, kinderen en kleinkinderen.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Antoon.

 • #6

  martiena.boon@gmail.com (vrijdag, 12 augustus 2022 22:08)

  Lieve mensen,
  Wij wensen jullie allen heel veel sterkte toe met het gemis van Antoon.

  Wij zullen hem blijven herinneren als een fijn wandelmaatje.
  Henk Tas en Martiena Boon

 • #5

  Lies Neisingh (vrijdag, 12 augustus 2022 14:18)

  Lieve Carolien en (klein)kinderen,
  Aan jullie allen mijn condoleances bij het verlies van Antoon.
  Nu ken ik Antoon niet heel goed, maar herinner me hem als uiterst beminnelijk, rustig en geïnteresseerd. Of het nu op de fiets bij Dwingelderveld was, waar we elkaar tegenkwamen, of bij een gesprek dat ik bij jou thuis had, of bij de loge.
  Veel sterkte toegewenst,
  lieve groet, Lies

 • #4

  Jan en Annet Krom (vrijdag, 12 augustus 2022 10:19)

  Wij hebben Antoon leren kennen als een buitengewoon aardig mens ,bedachtzaam en toch uitgesproken maar nooit kwetsend een echte Odd Fellow.
  Wij zullen hem missen en met een glimlach aan hem denken.

 • #3

  Fam janssen (donderdag, 11 augustus 2022 21:32)

  Lieve Carolien en familie

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit enorme verlies.

  Veel Liefs


 • #2

  Arjan, Cindy, Bo en Aidan (donderdag, 11 augustus 2022 20:19)

  Lieve buurvrouw,

  Wat verdrietig en onwerkelijk om te horen dat uw lief er niet meer is. Wij wensen u heel veel sterkte.

  Nr 33

 • #1

  Jacob Mouwer (donderdag, 11 augustus 2022 19:03)

  Fijn dat ik je heb leren kennen.
  Eerst als buurman, later als vriend.
  Ik gaan je wijze woorden missen.
  Tot ooit