Bel bij een overlijden naar: 06 200 55 768 - Wij staan dag en nacht voor je klaar.


Inspiratie

Tussen het moment van overlijden en de dag van de uitvaart moet er veel geregeld worden. Waar komen we samen, welke locatie, welke kist of wade, het vervoer, het drukwerk en de invulling van de dienst.

 

Er is veel mogelijk. Wij kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden.

Uitvaartlocaties

Het is al lang niet meer vanzelfsprekend dat een uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie plaatsvindt vanuit de kerk of een uitvaartcentrum. Sterker nog, er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Het café waar de overledene graag kwam, een fijne plek in de natuur, aan het strand of zelfs in eigen huis of tuin. Het kan allemaal. 

 

Naast deze bijzondere locaties, maken wij ook gebruik van de plaatselijke uitvaartcentra.

 


Het vervoer

Aan de laatste rit kun je een bijzondere invulling geven. Naast de traditionele zwarte rouwauto bestaat er rouwvervoer in de vorm van een koets, een oldtimer, de uitvaartbus, een motor en ga zo maar door.

 

Klik op de afbeelding voor de verschillende mogelijkheden.


Uitvaartkisten

De kist een persoonlijke keuze. Modellen, kleuren en materialen verschillen. Wij beschikken over documentatiemateriaal met de meest gangbare modellen. Maar er is veel meer mogelijk. Met name op het gebied van milieuvriendelijke materialen en persoonlijke decoratie kan er meer dan vroeger.


Uitvaartmuziek Top 50

Met muziek geeft u de uitvaart iets heel persoonlijks mee. 

Tijdens uitvaartplechtigheden hoort u vaak de favoriete muziek en liedjes van de overledene.

 

Ook roept muziek herinneringen op bij de aanwezigen en geeft ze troost. 

 

Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de 50 meest gedraaide nummers bij uitvaarten.